Destination: Green Aviation

24 Mar 2020 | Event

Samen naar een klimaatneutrale luchtvaart tegen 2050! Dit is de insteek van het Green Aviation event.

De toenemende bezorgdheid omtrent de milieuproblematiek doet steeds meer vragen rijzen rond de toekomst van de luchtvaartsector. Om een antwoord te bieden op deze vragen en om de discussie aan te gaan over innovaties om de milieu-impact van de luchtvaartsector te reduceren, organiseert Educavia een gratis evenement voor het brede publiek.

Zowel studenten luchtvaart, luchtvaartbedrijven als geïnteresseerden van elke leeftijd zijn welkom om samen kritisch na te denken over de toekomst van de luchtvaartsector en de feiten van de mythes te onderscheiden.

De bezoekers worden ondergedompeld in de nieuwste innovatieve luchtvaarttechnologieën. Tijdens de static showcase worden de nieuwste elektrische toestellen getoond. Bovendien kunnen de bezoekers deelnemen aan geanimeerde debatten en workshops met boeiende sprekers. Het event wordt afgesloten met een netwerking drink voor de deelnemende bedrijven.

Destination: Green Aviation zou oorspronkelijk plaatsvinden op woensdag 13 mei. Omwille van het coronavirus wordt het event voorlopig uitgesteld naar een later datum.

We willen alle deelnemende bedrijven die hun engagement getoond hebben om hun schouders onder dit event te zetten alvast van harte bedanken voor hun interesse en inzet.

Van zodra een nieuwe datum bekend is voor het Green Aviation event, zullen de inschrijvingen voor de bezoekers worden opengesteld.

We hopen alvast op een succesvol event!