MRO Student Day uitgesteld

24 Mar 2020 | Event

Op 28 april stond de eerste MRO Student Day gepland. De MRO Student Day is een initiatief van Educavia dat erop gericht is om studenten Vliegtuigtechnieken de kans te geven om op bezoek te gaan bij enkele luchtvaartbedrijven en hen te laten kennismaken met de jobmogelijkheden binnen de Belgische luchtvaarttechnische bedrijven actief binnen de verschillende MRO-takken (gerenal aviation, cargo en private aviation).

Op 28 april zouden de studenten van 4 scholen (Petrus & Paulus West, Lyceum Antwerpen, Zavo en Vives) op bezoek gaan bij de bedrijven Flying Group in Antwerpen en Brussel Airlines, Sabena Aerospace en Tui Fly in Zaventem. Tijdens de Student Day organiseert elk deelnemend bedrijf een interactieve rondleiding van maximaal 1,5 uur, waarin ze de leerlingen meer vertellen over de beroepen die met de opleiding Vliegtuigtechnieken mogelijk zijn.  

Omdat het onzeker is of de scholen en bedrijven eind april al-dan-niet opnieuw operationeel zullen zijn, hebben we besloten om de MRO Student Day dit jaar niet te laten doorgaan. We hopen echter dat we dit event kunnen hernemen in het najaar.