Aerojobs 2020 Vlaanderen en Nederland uitgesteld

24 Mar 2020 | Event

Op 12 en 23 maart zou de derde editie van Aerojobs plaatsvinden in AMTS in Nederland en het VLOC in Oostende. Aerojobs is dé jobbeurs die studenten en afgestudeerden Vliegtuigtechniek samenbrengt met bedrijven actief in de MRO-sector (Maintenance, Repair & Overhaul) of sectoren gerelateerd aan de luchtvaartsector.

18 bedrijven en 250 studenten of werkzoekenden met de nodige opleidingen en/of attesten in Vliegtuigtechnieken waren reeds ingeschreven voor het event in België en 22 bedrijven en 250 bezoekers werden verwacht voor de editie in Nederland.

Gezien de recente maatregelen van de Overheid naar aanleiding van het coronavirus, werden we genoodzaakt om beide edities van Aerojobs niet te laten doorgaan in maart.

Om de Vlaamse en Nederlandse MRO-bedrijven zo goed mogelijk te begeleiden in hun zoektocht naar geschikt technisch- en onderhoudspersoneel wordt Aerojobs 2020 niet geannuleerd maar uitgesteld naar een latere datum. Zodra wij een nieuwe datum gevonden hebben voor de twee events, worden de deelnemende bedrijven en beursbezoekers opnieuw uitgenodigd.

Wij hopen alvast iedereen opnieuw te mogen verwelkomen bij de volgende editie van Aerojobs.