Educavia Event

03 Oct 2019 | General

Vandaag exact één week geleden vond ons Educavia Event plaats, een mooie gelegenheid om even terug te blikken op een geslaagde avond!

De verbondenheid tussen de MRO-sector en het onderwijs stond centraal en de aanwezigen uit beide werelden maakten van de gelegenheid gebruik om met elkaar in dialoog te gaan.

Onder het motto ‘hoe maken we de MRO-sector aantrekkelijker’ opende projectmanager Geert Keirens de avond. Er werd teruggeblikt op anderhalf jaar Educavia, toekomstige plannen werden onthuld, enkele facts & figures werden van dichterbij bekeken en de presentatie werd afgesloten met een panelgesprek met een interactieve touch voor het publiek. Er werden vragen gesteld aan de aanwezigen en de antwoorden die werden gegeven, werden meteen besproken door de 5 panelleden. 

Na de presentatie was het tijd om te genieten van wat ‘food & drinks’ en er konden verschillende demo-sessies bijgewoond worden. De standen met 3D-printing, Virtual Reality, de STEM-boxen en het leerplatform kregen heel wat nieuwsgierigen over de vloer.

Nieuwe ideeën werden verzameld en de gasten legden heel wat nieuwe contacten die nuttig kunnen zijn naar de toekomst toe. Kortom, het werd een avond om in te kaderen!

Bedankt aan iedereen die erbij was!

Foto's Event