AMT-day 2019

23 May 2019 | Event

24 mei was Aircraft Maintenance Technician Day! Ter gelegenheid van deze speciale dag bracht het Educavia team boterkoeken naar de vliegtuigtechnici. Afgaand op het warme ontvangst en big smiles op de verschillende locaties, was deze AMT-day een groot succes! We gingen langs bij verschillende MRO bedrijven in Vlaanderen en brachten live verslag uit. 

Ochtendstond heeft goud in de mond.

Om de vliegtuigtechnici te bedanken had het Educavia Team contact opgenomen met de bedrijven in kwestie om hen te voorzien van een lekkere verassing. Vliegtuigtechnici starten voor dag en dauw met hun zeer belangrijke werk en om zich volledig in te leven in de job, vertrok ook het Educavia team voor dag en dauw. 

Na het ophalen van de boterkoeken vertrokken ze vol moed richting Zaventem en Oostende. De eerste stop werd gemaakt bij NHV aan de Luchthaven van Oostende-Brugge. Na in ontvangst nemen van het bedankingskaartje en de boterkoeken werd even de tijd gemaakt voor het maken van een groepsfoto! Ook de studenten in het VLOC Oostende werden bedankt voor hun inspanningen.

Terwijl ze in Oostende smulden van hun verrassingsontbijt was het tweede deel van het educavia team onderweg richting Zaventem. De eerste stop? Sabena Aerospace. Na het verzamelen van alle werklustigen was het tijd voor een bedankingswoordje vanuit Educavia. De werklustige vliegtuigtechnici hebben zich daarna met veel plezier gestort op de lekker boterkoeken en nog eens geposeerd voor een mooie foto! 

Na een stop op beide locatie van Sabena Aerospace waren Tec4Jets en Brussels Airlines aan de beurt! 
De boterkoeken werden afgegeven samen met het bedankingskaartje en een woordje uitleg en werden daarna uitgedeeld aan de technici aanwezig op dat moment. Na de middag werd ons bevestigd dat de boterkoeken goed ontvangen waren.

 

De laatste twee stops in Zaventem waren Lufthansa Technik en Execujet Abelag. Het Educavia team heeft ook bij Lufthansa Technik de boterkoeken kunnen uitdelen en een klein woordje uitleg geven over de bedoeling van onze bedanking. Hier was het team net op tijd voor de wissel van de ploeg. Zowel technici waarvoor het werk er reeds op zat als diegene die nog maar net aan hun werkdag begonnen hebben we kunnen bedanken met boterkoeken.

Wanneer de tour in Zaventem er op zat vertrok het Educavia Team richting Antwerpen voor een allerlaatste stop. 
Flyinggroup die op de luchthaven van Deurne zit was reeds een tijdje aan het uitkijken naar ons bezoek. Ook hier was het Educavia team net op tijd voor de wissel van de ploegen. Na het uitdelen van de lekkere boterkoeken en een klein woordje uitleg was het tijd voor een laatste fotomoment.

 

Graag willen wij alle bedrijven in naam van Educavia nogmaals bedanken voor hun warm ontvangst en het werk die zij leveren aan de sector! Het Educavia team is trots op hoe succesvol deze dag was en kijkt (hopelijk) samen met jullie uit naar een tweede even succesvolle editie volgend jaar! 


Volg ons live