ZAVO Opendeur? Opendoedag!

20 May 2019 | Event

Op 5 mei is ZAVO van start gegaan met een heel nieuw concept. Gedaan met de opendeurdagen waar je binnen en buiten loopt zonder echt te weten wat er nu precies allemaal gaande is in de richting van jouw keuze. We zijn gestart met een Opendeur?Opendoedag! waar leerlingen en ouders samen op een interactieve manier kennis konden maken met Vliegtuigtechnieken.

Onze richting werd zowel theoretisch als praktisch toegelicht aan de hand van leuke workshops. Zo kon je deelnemen aan een lesje "wetgeving". In de praktijkruimte stonden verschillende proefjes opgesteld die we ook hebben laten uitvoeren op de Doebeurs te Haasrode. Zo kon men borgen, kennis maken met aerodynamica en dit zelf uitproberen. Het leuke was ook dat onze leerlingen aan het woord waren. Dit vergrootte de interesse en betrokkenheid van de bezoekers. Daarnaast lagen uiteraard alle cursussen uitgestald en kon men deze inkijken naar hartelust.

Onze leerkrachten waren allen aanwezig om vragen te beantwoorden en mee te helpen waar nodig. De opkomst was hoog, de interesse ook. Een formule om zeker te herhalen, nu hopen dat er veel inschrijvingen volgen...

Zavo Opendoedag